top of page
Recente berichten

Austerlitz Duurzaam Repair Café

Op 4 oktober a.s. is er weer Repair Café in Austerlitz.

Elke eerste woensdagmiddag van de maand is er tot aan de Kerstvakantie een Repair Café in dorpshuis 't Trefpunt, Schooldwarsweg 19 in Austerlitz. Tussen 14.00 en 16.00 uur kan men kapotte spullen aanbieden om te repareren. We proberen die gratis te repareren. We vragen wel een kleine vrijwillige bijdrage in de kisten.

Tot de Kerstvakantie is het Repair Café in Austerlitz nog 3 keer open en wel op 4 oktober, 1 november en 6 december.

Austerlitz Duurzaam wil graag de afvalberg terugdringen.

In Zeist is er iedere tweede zaterdag van de maand een Repair Café in het informatiecentrum Kerckebosch/gebouw Apostolische gemeenschap van 10.00 tot 14.00 uur. Het adres is Graaf Lodewijklaan 15/hoek Irenelaan. De data zijn 14 oktober, 11 november en 9 december.

Archief
bottom of page