top of page
Recente berichten

Austerlitz Duurzaam: op 1 maart weer Repair Café in Austerlitz

Iedere eerste woensdagmiddag van de maand is er tot aan de zomervakantie weer een Repair Café in dorpshuis 't Trefpunt in Austerlitz. Tussen 14.00 en 16.00 uur kan men kapotte spullen aanbieden om te repareren. Gezien de belangstelling tijdens de Repair Cafés in 2016, lijkt het initiatief van Austerlitz Duurzaam aan een behoefte te voldoen. Alle keren kwamen er ongeveer 15 klanten. Daarom heeft Austerlitz Duurzaam besloten om in 2017 in ieder geval tot aan de zomervakantie door te gaan. Daarna volgt een volgende evaluatie. We kunnen nog wel nieuwe vrijwilligers gebruiken. Die kunnen zich aanmelden bij coördinator Ton Melgers (tel. 06-29439764).

Tot de zomervakantie is het Repair Café in Austerlitz nog 4 keer open en wel op 1 maart, 5 april, 3 mei en 7 juni. Austerlitz Duurzaam wil zo de afvalberg terugdringen.

Archief
bottom of page