top of page
Recente berichten

In februari weer Repair Café

Vorig jaar zijn we begonnen met het Repair Café in de kelder van het dorpshuis. We zijn drie middagen open geweest en het initiatief lijkt te voldoen aan een behoefte. Op de eerste woensdagmiddag van de maand kunt u tussen 14.00 en 16.00 uur terecht met kapotte spullen. Januari hebben we even overgeslagen vanwege de vakantie. Maar op 1 februari a.s. staan onze vrijwilligers John, Reinout, Diet, Marja en Corrie weer klaar om u te ontvangen. De afgelopen maanden is het in ongeveer de helft van de gevallen gelukt om spullen te repareren en hadden we tussen de 10 en 15 bezoekers. We hopen dit aantal ook de komende vijf maanden te halen. Tot de zomervakantie zijn we dus nog 5 keer open en wel op 1 februari, 1 maart, 5 april, 3 mei en 7 juni. Dan kunt u terecht met uw kapotte elektrische apparaten, kledingstukken en andere zaken. Daarvoor proberen we een oplossing te vinden. Soms is het onbegonnen werk. Bijvoorbeeld omdat er veel elektronica in een apparaat zit, er nieuwe onderdelen nodig zijn of we de juiste apparatuur niet hebben, maar vaak lukt het wel. Zo kunnen we de afvalberg terugdringen. Om door te kunnen blijven gaan hebben we nog wel een aantal vrijwilligers nodig. Vooral mensen met een technische achtergrond zijn van harte welkom. U kunt zich aanmelden bij info@austerlitzduurzaam.nl of Ton Melgers.

Archief
bottom of page