top of page
Bestuur Austerlitz' Belang
Martijn Hartman

Voorzitter

Ik ben Martijn Hartman en ik ben sinds 1 augustus 2016 woonachtig in het mooie Austerlitz aan de Marmontweg, samen met mijn man Danny. Ik werk 40 uur per week voor het Ministerie van Defensie in Hollandsche Rading en heb daarnaast vele hobby’s en bezigheden. Ik hou me graag bezig met gemeentepolitiek, ik ben vrijwilliger bij de Pyramide van Austerlitz, lees graag en veel, kook graag en ga graag wandelen en fietsen in de omgeving.

Ik ben bestuurslid geworden bij Austerlitz Belang omdat ik vind dat een mooi dorp als Austerlitz goed vertegenwoordigd moet worden op alle gebieden waar dat nodig is en waar dat relevant is. De kracht van een klein dorp zit in de bewoners van het dorp en daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen.

 

Dus zie je me lopen of fietsen in Austerlitz en wil je iets aan me kwijt? Spreek me dan vooral aan, ik ben altijd bereid om te luisteren en te kijken hoe we samen verder kunnen komen.

Jouke Numan

Penningmeester

Mijn naam is Jouke Numan. In 2008 ben ik, samen met Sandra, komen wonen aan de Dirkje van Barneveldweg. Al spoedig kregen wij gezinsuitbreiding in de vorm van de poezen Dirkje en Tessa. Ik werk voor een groot Amerikaans bedrijf als Software Architect voor een medische applicatie. Deze applicatie slaat digitale medische beelden afkomstig uit scanners op en maakt deze op aanvraag beschikbaar. Ik werk vanuit huis, de rest zit verspreid over de hele wereld (India, Duitsland, Amerika). Minimaal een keer per jaar ga ik langs bij mijn team in India en het hoofdkantoor in Amerika.

 

Sandra en ik houden erg van wandelen, daarvan kennen wij Austerlitz. De omgeving beviel ons erg en toen het mogelijk was hebben wij de kans gegrepen om hier te komen wonen. Hiervoor woonden wij in de Randstad en de rust hier sprak ons erg aan. Van deze overstap hebben wij nog geen moment spijt gehad! Sandra heeft de afgelopen 6 jaar in het AB-bestuur gezeten en toen zij daarmee stopte heeft Charles mij gepolst voor een  bestuursfunctie. Persoonlijke aandachtspunt is hierbij het wandelweekend waarvan ik de coördinator ben.

Margreet Muller

Secretaris

Woont aan de Waterlooweg, nadere info volgt.

 

Sandra Helderman - Swart

Bestuurslid

Woont aan de Etienne de Pinedaweg, nadere info volgt. 

Hester Storsbergen

Bestuurslid

Woont aan de Waterlooweg, nadere info volgt. 

bottom of page