Martijn Hartman

Voorzitter

Ik ben Martijn Hartman en ik ben sinds 1 augustus 2016 woonachtig in het mooie Austerlitz aan de Marmontweg, samen met mijn man Danny. Ik werk 40 uur per week voor het Ministerie van Defensie in Hollandsche Rading en heb daarnaast vele hobby’s en bezigheden. Ik hou me graag bezig met gemeentepolitiek, ik ben vrijwilliger bij de Pyramide van Austerlitz, lees graag en veel, kook graag en ga graag wandelen en fietsen in de omgeving.

Ik ben bestuurslid geworden bij Austerlitz Belang omdat ik vind dat een mooi dorp als Austerlitz goed vertegenwoordigd moet worden op alle gebieden waar dat nodig is en waar dat relevant is. De kracht van een klein dorp zit in de bewoners van het dorp en daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen.

 

Dus zie je me lopen of fietsen in Austerlitz en wil je iets aan me kwijt? Spreek me dan vooral aan, ik ben altijd bereid om te luisteren en te kijken hoe we samen verder kunnen komen.

Gusti Smulders

Secretaris

Half 2002 waren wij, John van Ravenswaaij en Gusti Smulders, op huizenjacht. Op een gegeven moment stelde ik hem voor in Austerlitz naar een te koop staand huis te gaan kijken. Leuk, ik wil wel in de Ouwe Kamp wonen, heb ik als meisje met mijn vriendjes gespeeld bij het gele torentje, gezwommen, salamanders gezocht; en er wonen oud collega´s van me in Austerlitz.

Om een lang verhaal kort te maken, binnen vijf minuten was hij verkocht van wat nu ons thuis is op de Oude Postweg 232.

Sinds 1 april 2003 wonen we daar met veel plezier. John is een geboren en getogen Zeistenaar. John werkt thuis, voor een Belgisch bedrijf. En in augustus 2006 zijn we, jawel in de Ouwe Kamp, getrouwd. (in het Beauforthuis, met feest na in de Jonckvrouw) Ik heb er wat langer over gedaan om in deze streek van Nederland terecht te komen. In 1953 geboren in ’s-Gravenhage, tien maanden oud beland in Brabant, eerst zes jaar in ’s-Hertogenbosch en daarna in Helmond en omgeving.

En vanuit Brabant in 1975 terecht gekomen boven de grote rivieren, zoals we in Brabant altijd zeiden, om mijn opleiding psychiatrische verpleegkunde af te maken in Amersfoort (toen Zon en Schild). Sinds 1 december 1972 ben ik werkzaam geweest in de zorg  De tijd staat niet stil, dus inmiddels geniet ik van mijn pre- pensioen. Kortom, we wonen en werken samen met plezier in de “Ouwe Kamp” Met al onze hobby’s daarbij (familie en vrienden, Royal Enfield motoren, biljarten,  stambomen uit pluizen, klussen, tuinieren en twee honden hebben we een heerlijk leven hier.

Please reload

John van Ravenswaaij

Bestuurslid

Half 2002 waren wij, John van Ravenswaaij en Gusti Smulders, op huizenjacht. Op een gegeven moment stelde Gusti mij voor in Austerlitz naar een te koop staand huis te gaan kijken. Leuk, ik wil wel in de Ouwe Kamp wonen, heb ik als jochie van 11 met mijn 

vriendjes gespeeld bij het gele torentje, kikkers, salamanders en ringslangen gezocht; tevens wonen er oud collega´s (Sinus in Zeist) van me in Austerlitz. Om een lang verhaal kort te maken, binnen vijf minuten was ik verkocht van wat nu ons thuis is op de Oude Postweg 232. Sinds 1 april 2003 wonen we daar met veel plezier. In augustus 2006 zijn we, jawel in de Ouwe Kamp, getrouwd. (in het Beauforthuis, met feest na in de Jonckvrouw) Kortom, we wonen en werken samen met plezier in de “Ouwe Kamp” Met al onze hobby’s daarbij (, familie en vrienden, Royal Enfield motoren, biljarten, klussen, tuinieren en twee honden hebben we een druk maar heerlijk leven hier. Ik ben een geboren en getogen Zeistenaar. Ik werk van uit huis, voor een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in explosie veilige elektrische verwarmingsapparatuur voor de olie en gas industrie. Mijn opleiding is HTS werktuigbouwkunde met in de loop der jaren specialisatie in warme werktuigbouw, ik beoefen dit vak nu 37 jaar.

Jouke Numan

Penningmeester

Mijn naam is Jouke Numan. In 2008 ben ik, samen met Sandra, komen wonen aan de Dirkje van Barneveldweg. Al spoedig kregen wij gezinsuitbreiding in de vorm van de poezen Dirkje en Tessa. Ik werk voor een groot Amerikaans bedrijf als Software Architect voor een medische applicatie. Deze applicatie slaat digitale medische beelden afkomstig uit scanners op en maakt deze op aanvraag beschikbaar. Ik werk vanuit huis, de rest zit verspreid over de hele wereld (India, Duitsland, Amerika). Minimaal een keer per jaar ga ik langs bij mijn team in India en het hoofdkantoor in Amerika.

 

Sandra en ik houden erg van wandelen, daarvan kennen wij Austerlitz. De omgeving beviel ons erg en toen het mogelijk was hebben wij de kans gegrepen om hier te komen wonen. Hiervoor woonden wij in de Randstad en de rust hier sprak ons erg aan. Van deze overstap hebben wij nog geen moment spijt gehad! Sandra heeft de afgelopen 6 jaar in het AB-bestuur gezeten en toen zij daarmee stopte heeft Charles mij gepolst voor een  bestuursfunctie. Persoonlijke aandachtspunt is hierbij het wandelweekend waarvan ik sinds vorig jaar de
coördinator ben.

Margreet Muller

Bestuurslid

Informatie volgt.

 

Please reload

Bestuur Austerlitz' Belang
Volg Austerlitz' Belang ook op facebook